Coach Evelyne

Welkom!

Ik ben Evelyne

Ik wil dat jij je eigen weg vindt.

Waarom ik deze job doe

Omdat ik geloof dat de wereld een mooiere plek wordt als meer mensen doen waarvoor ze hier op aarde zijn. Ik ben er om je te helpen terug te worden wie je was, voor je je aanpaste aan wat ‘men’ van je verwacht. Zelf ging ik van altijd maar werken en de beste willen zijn, naar een trager leven, met minder tevreden en een job die echt bij mij past. Ik ben het levende bewijs dat als je je hart volgt, uiteindelijk alles goed komt.

Hoe ik coach

Ik kijk, luister en voel welke werkwijze bij je past. Dat kan vrij technisch zijn, met modellen en structuur. Het kan ook intuïtief en creatief zijn. In beide gevallen gaan we samen aan het werk. We zitten naast elkaar, en maken van jouw aanmelding een gemeenschappelijk onderzoek. Alleen inzicht is niet genoeg. Begrijpen waarom iets is, verandert het nog niet. Daarom doen we ook oefeningen en plannen concrete acties.

Opleiding

2018, Ontwikkelingsgericht Coachen, Het Ontwikkelingsinstituut, Rudy Vandamme

2018, Self Management en Stresspreventie, Jef Clement

2017 – 2018, NLP Master Practioner , Het Ontwikkelingsinstituut, Marcel Hendrickx

2016 – 2017, Ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme (OCP) , Het Ontwikkelingsinstituut, Marcel Hendrickx

2016 – 2017, NLP Practioner , Het Ontwikkelingsinstituut, Sven Kerremans & Marcel Hendrick

Meer weten?

Welke beroepservaring heb je?

Ik begon mijn loopbaan als onderzoeker aan de universiteit. Daarna werkte ik verschillende jaren als ingenieur bij een grote bank. Gaandeweg ontdekte ik dat ik in deze functies mijn passie voor mensen niet kwijt kon, en begon ik opleidingen te volgen waarin persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn centraal staan. Zelf gaan coachen was als een logisch vervolg. Kijk eens op LinkedIn als je het hele overzicht wil.

Doe je nog andere dingen naast coachen?

Ja, zeker! Mijn 'wandering mind' heeft veel afwisseling nodig. Daarom maak ik af en toe websites, werk als docent voor Codefever en doe een dag per week vrijwilligerswerk bij vzw Ajaboe.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn partner en onze twee kinderen gaan met een groot deel van de aandacht lopen (wat ik helemaal niet erg vind!). We reizen graag, en trekken liefst de natuur in. Vooral naar de bergen. Verder speel ik muziek, doe yoga en lees veel. Ik heb geen zittend gat, zoals ze zeggen, altijd bezig met vanalles en nog wat!

Nog meer weten? 

Vraag het me persoonlijk!

Coach Evelyne – Tel: 0498/241499 – E-mail: evelyne@evcc.be – BE0644.463.149