Coach Evelyne

Studiebegeleiding

Bijles is bedoeld om de achterstand in een bepaald vak weg te werken. Je kan bij mij in de praktijk in Londerzeel terecht voor wiskunde, statistiek, chemie, fysica en theoretische mechanica.

Maak een afspraak

Mijn basisopleiding is burgerlijk ingenieur, specialisatie toegepaste wiskunde. Ik geef al bijles van in mijn studententijd. Heel wat jaren ervaring dus.

Verschiet niet als ik jou de leerstof aan mij laat uitleggen! Zo zien we snel wat je begrijpt en wat niet. Daar hoef je geen schrik voor te hebben, je kan niet afgaan. Heb je nood aan een herhaling van de theorie, dan nemen we die samen opnieuw door. Zit het eerder in het toepassen, dan maken we samen oefeningen. Indien nodig geef ik je ook extra oefeningen om thuis te maken.

Neem altijd je eigen studieboeken mee. Ik pas me aan aan de notaties en symbolen die jij geleerd hebt. Ook verbeterde toetsen en taken zijn nuttig: dan kan ik zien wat de leerkracht precies van jou verwacht. 

Omdat het niet de bedoeling is leerlingen blijvend afhankelijk te maken van bijles, besteed ik ook aandacht aan hoe je studeert. Een goede studiemethode is het halve werk!

Ik heb ook ervaring in het begeleiden van leerlingen die hun diploma halen via de examencommissie. Dit vraagt een specifieke aanpak, met een planning op maat, en lessen op regelmatige basis.

Praktisch

De lessen gaan steeds door in mijn praktijk te Londerzeel. De praktijk ligt tegenover het zwembad, op enkele minuten wandelen van het station. Er is voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving.

Een les duurt in principe 50 minuten. Als je je goed kan concentreren kan het in overleg ook langer. Kom op tijd zodat we de tijd goed kunnen besteden. 

Er is geen mogelijkheid tot elektronische betaling. Het tarief is 40 per les voor leerlingen van het secundair onderwijs, en 50 per les voor studenten van het hoger onderwijs.

Illustratie bij aanbod Wiskunde

Wiskunde

Wiskunde is een vak dat sterk steunt op alle voorgaande jaren. Daarom is het belangrijk de basis goed te beheersen. Wie moeite heeft met de theorie krijgt alles nog eens rustig uitgelegd. We maken ook samen oefeningen. Herhaling is essentieel, daarom geef ik vaak extra oefeningen mee.

Illustratie bij aanbod Leerstoornissen

Leerstoornissen

Ook jongeren met leerstoornissen zijn welkom. Het is niet de bedoeling logopedie te vervangen. Bijlessen zijn een nuttige aanvulling door in te spelen op de specifieke leerstof. De bijlessen zijn sowieso individueel, zo kunnen we optimaal inspelen op jouw specifieke situatie.

Vakantiewerk of tweede zit

Ook in de zomer kan je bij mij terecht. Wacht niet tot het einde van de vakantie, neem na het rapport zo snel mogelijk contact op zodat we een planning kunnen opstellen.

Coach Evelyne – Tel: 0498/241499 – E-mail: evelyne@evcc.be – BE0644.463.149